söndag, februari 12, 2006

lagesrapport.. sista?

Med fotterna stadigt pa jorden (dvs. jag vagar inte promenera i mina stovlar annu) inser jag att det bara ar en kort tid kvar innan jag star pa svensk mark. Riktigt svensk mark och inte bara det svenska terriorium som ar mitt rum. Jag har sett nagra hundra doda uppstoppade djur och varit pa ett och annat museum. Sa snart inpa att jag ska lamna detta land inser jag hur mycket turistande jag har kvar. Men det ar inget som jag riktigt brinner for att hinna med sa det jag missar.. missar jag utan att fa angest.
Slipsar ar uteslutna ur garderoben och jag har beslutat mig att ga vidare med livet... kopte en klanning idag.. det ni! (ok strunta i alla konstiga metaforer som poppar upp i mina texter ..det at bara ledtradar till mig sjalv nar jag inte langre minns vad som hande exact i mitt huvud... )
Alla hjartans dag komme snart. Mitt hjarta langtar till cairo och sa e det med det. Jag hoppas in i det sista att nagon ska uppvakta mig. jag har ju nagra i stan som ar intresserade med jag tror de haller sig pa sin kant.. inte for att jag skulle ta ogonen fran min arabiska prins men uppvaktning ar alltid valkommet... Antar att alla ar vi prinsessor i torn ibland. vi slapper bara ner haret for den ratte riddaren sa att han kan klattra upp. men aven fel pojkar far ibland sta nedanfor och sjunga balader. Sen om de sjunger falskt kanske vi slanger en stekpanna i huvet pa dem men det ar en annan historia. (alltsa pojkar.. visa vad ni kanner och riskera lite .. men ge upp nar ni ser flygande stekpannor och kruskavlar)

19 dagar kvar... jag vet att jag kommer sakna irland och dess manniskor.. aven de saker som jag forbannat mig over i snart 6 manader kommer jag minnas med ett skimmer av"langta tillbaka". Men Graset AR gronare i sverige, maten ar godare och vadret ar battre (iallafall om man sitter i dublin pa en paralellgata till Grafton street).

nu ska jag ta bussen hem. sitta barnvakt till grannen och forsoka planera en dag att samla mina irlandska vanner till "good bye dino dinner/pub"

Ge nagon en kram
hej svejs