fredag, november 18, 2005

lagesrapport 3 dublin

Sitter hemma hos kris.
min mya basta van i irland. han ar visserligen 14 ar aldre an mig ... men total galen! Vi tanker och tycker likadant och skrattar kontant. officiellt har vi tillsammans skaffat ettnytt prata i telefon rekord, runt 9 timmar... fast med en pause pa 15 min. hehe.
hur som helst.. om min egyptiske pojkvan inte kan komma med hem over jul for att han har tentor (inte helt sakert annu) sa ska jag dra hem honom.
det ar nu bara nagra fa dagar kvar tills jag ska aka till egypten och ja.. jag ar nervos. for vad jag kommer kanna, for vad som kommer handa. for allt. det kommer bli otroligt spannande.
jag tar inte tillbaka, men jag maste saga att jag angrar lite att jag skrev att det var sa stort jamnfort med mitt karleksliv de senaste 2,5 aren. det ar inte rattvist. jag har haft det underbart de senaste aren och traffat manga underbara manniskor. jag var bara valdigt upprymd nar jag skrev sist. och de felsta vet hur allt annat bleknar nar man ar nykar. sa jag hoppas att ingen tog illa vid sig.

nu ar biljetten hem bokad, jag aker hem den 3 mars. Vet fortfarande inte riktigt vad jag kommer gora under varen och sommaren. mycket mojligt att jag drar utomlands igen. vi far vanta och se.

Nar jag kommer tillbaka fran egypten sa lovar jag att skriva en rapport. om alla platser vi besokte, om allt vi gjort.. och framforallt om mitt hjarta fortfarande sprudlar.
nu maste jag sluta skriva for kris far mig att skratta sa jag inte kan koncentreara mig.
ta hand om er kara vanner och framlingar.
manga kramar dino