onsdag, september 07, 2005

lagesrapport fran irland nr 1

tjaa...
sitter barnvakt i ett hus med internet, hos grannen ruth. komemr antagligen sitta barnvakt har tva kvallar i veckan, bra extra pengar och snalla barn.
hmm vad ska man saga om irland egentligen... de har skorna pa inomhus, maten bestar av kyckling/ mackor/mackor/kyckling/stuvning/ typ och inte smakar det mycket. fet mat ar det det axa, har redan gatt up i vikt sen jag kom hit (varit har i 22 dagar).
Jag bor i ett litet stalle som hjeter stepaside och "byn" visar verkligen vad som ar irland:2 pubar, 1 sprit affar, 1 appotek, 1 matbutik och 1 vadslagnings byra. haahaahaa...
familjen ar trevlig men barnen kan vara ena djavlar. Gregg som ar ett ar brukar vara ratt enkel att ha att gora med eftersom han ar sa liten. Scott som ar 3 kan vara riktigt tuff att ha att gora med, han driver mig vansinnig, trots och allt vad som hor till den aldren. Ross som ar 5 har varit riktigt snall de forsta veckorna men senaste dagarna har han varit riktigt jobbig. tror det beror pa att han recis borjat stora skolan, manga nya intryck och allt det.
pa samma gata finns tva till aupairere som komemr fran sverige sa vi umgas en del.
Eoin, kille, snygg 26, som jag pratat en massa med pa msn innan jag akte hit har jag traffat tva ganger och han ar rlika trevlig i verkligheten.
hur som helst nu vet ni lite. jag ska skriva mer sen. men nu ar jag ledig for kvallen och barnens mamma har kommit hem. vi far se hur det gar i fortsattningen, jag tror inte att jag stannar 11 manader somd et var sagt utan snarare 6 man. . men vi far se. jag ska ge det lite tid iallafall.
maila mig garna om ni vill ha mitt irlandska mobil numemr eller min adress. brev ar valdigt roligt att fa.
kram dino
dino_svensson@hotmail.com