måndag, oktober 24, 2005

Lagesrapport 2. (Irland, england och egypten.)

nu sitter jag pa ett internet cafe i dublin.
min mamma ar har och halsar pa, vi har varit runt pa lite trevliga resturanger och kollat stan. vi ska ata middag pa ett stalle med irlandsk musik och dans ikvall, sen aker hon vidare i morgon bitti. men det har varit valdigt trevligt att fa besok av lilla mamma.
Den 6-10 oktober var jag i london for att halsa pa en vaninna som ar svensk, hon studerar dar. Valdigt roligt att fa traffa henne axa, det var ett tag sedan.
I london var jag ute pa bade krog och nattklubb och hade det jamnforelsevis trevligt mot vad jag brukar ha pa sadana stallen. mycket kan bero pa att jag traffade en helt otrolig manniska. med min vanliga tur sa tycker vi valdigt mycket om varandra och allt kanns valdigt valdigt bra, det har ar det enda som kunnat kampa om platsen som "mega handelse" inom karlekslivet pa snart 2,5 ar. (darmed inte sagt nagot illa om karlekslivet som jag haft, absolut inte menat sa)
Men aven med min vanliga"tur" (inom situationstecken denna gang!) sa bor han och pluggar i Cairo, jaa.. i Egypten. Men karleken overvinner alla hinder om man bara vill.
21-28 november kommer att spenderas i cairo och forhoppningsvis kommer jag vara overlycklig. Dels for att jag far traffa honom igen och lara kanna honom battre men aven for han har lovat att ta mig till en massa olika platser, till havet, till hans morbrors konstnars atelje mm. sa en resa till egypten med egen personlig guid vantar.
Min andra sak jag ser fram emot ar den svenska julen. 21december - 3januari kommer jag att vistas i mitt kara fosterland (jag inser massa bra saker med sverige genom att vara har i irland). Julen ska defenitivt firas med familj och vanner. sa om det ordnas jul/nyarsfester sag garna till sa ska jag dyka upp, om ingen bokat mig innan. (det finns en chans att min egyptier kan komma till sverige over nyar, det ar pratat om men chansen ar nog ratt liten...)
Sedan ar det bestamt att jag forgott aker hem till sverige i mars (antagligen borjan for jag ska pa en god vans brollopp i slutet av mars).

Familjen som jag bor och arbetar for:
jag ska, nar jag orkar ta tag i det, min dagbok har legat nere i tva veckor drygt, skriva om fa,miljen och livet som aupair. Nu nar mamma har varit har sa har jag verkligen mer konkret fatt klart for mig vad jag tycker och tanker. (eftersom jag har forklarat och berattat och diskuterat familjen Barron och mitt arbete med henne.)
detta ar axa nagot som jag garna lagger upp har nat tillfalle ges.

Stort tack till er som har hort av er via mail eller sms, det ar veldigt trevligt att fa veta att ni fortfarande tanker pa mig, utan att jag ar i sverige och standigt tjatar om att fa traffa er. Och till alla er andra, ta det lungt, jag vet att ni oxa bryr er.
Nu maste jag ga.
Manga kramar fran ett regningt men fortfarande gront land.